Over mij

Ik ben Yvonne Charlier
Ik ben getrouwd met een lieve man en samen hebben we twee geweldige dochters. Al jaren werk ik met veel plezier in het basisonderwijs. Ik vind het een uitdaging en ook erg bijzonder om een stukje bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van een kind en om samen met het kind te leren.
De laatste jaren ben ik mijn horizon gaan verbreden omdat ik meer het indi- viduele kind wil begeleiden.

Sinds een aantal jaren beoefen ik Hatha Yoga en ervaar ik wat voor rust dit mij geeft. Ik was dus ook razend enthousiast toen ik in aanraking kwam met kinderyoga. Met veel plezier heb ik de opleiding tot kinderyogadocente, peuteryogadocente en de opleiding tot therapeutische kinderyoga gevolgd bij Arterre in Nijmegen.
Daarnaast heb ik cursussen van Rots en Water gevolgd, ben ik Nieuwetijds- coach en Trainer bij Touching Childcare.

Inmiddels heb ik mij verder geschoold in: babymassage, babyyoga en dreumesyoga. In 2015 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker en geboor- tebegeleiding afgerond bij Diana van Beaumont. Wil je meer weten over deze zeer interessante methode lees verder onder Luisterkind.

Momenteel ben ik klaar met de opleiding Mediumschap & Trance Healing en Paramedisch Mediumschap bij Jaco Elken. (Oktober 2016) Weer een mooie aanvulling op mijn eigen “zijn”. Alles past zo mooi in elkaar en ik kom zelf zo dicht bij mijn kern en dat geeft mij veel innerlijke kracht.
Het geven van een coachsessie, luisterkind afstemming, yogales aan kin- deren of een cursus babymassage geeft mij een goed gevoel en ik word er blij van!! En er is niets mooier dan de sprankels in iemand zijn ogen weer te zien…zodat deze persoon vanuit zijn eigen innerlijke kracht en vanuit zijn hart kan leven….!

Eigenzinnig, sprankelend, respectvol, rustig en vanuit de kern voelend maar ook buiten de gebaande paden.
Met een gezonde dosis energie en enthousiasme wil ik u met trots welkom heten!